Tvůrci reagují na špatné přijetí Trine 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci reagují na špatné přijetí Trine 3

Tvůrci reagují na špatné přijetí Trine 3

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 8. 2015 09:09 2
Reklama

Vývojáři z Frozenbyte se postavili před kameru a v upřímném proslovu se vyjádřili k nejpalčivějším kritikám, které se snesly na třetí díl jinak oblíbené série plošinovek Trine.

Vývojáři se hned na začátku omlouvají za délku hry, se kterou počítali od samotného začátku, ale při oznámení v únoru tohoto roku se nepodělili o plány rozdělit hru do několika částí. Nevěděli totiž, jakým způsobem a jestli vůbec budou hru o další naplánovaný obsah a příběh doplňovat.

Přesto bylo v únoru oznámení přijato kladně, a tak Frozenbyte čekali s dalšími informacemi ohledně dodatečného obsahu až na vydání a finanční výsledek samotné hry, protože až ty by o budoucnosti Trine 3 rozhodly.

Vývojáře mrzí, že jsou teď vnímáni velmi negativně a chápou, že fanoušky série nejvíc zklamaly chybějící vývoj dovedností, přechod do skutečného 3D a délka hry. Změny, které třetí díl přinesl byly myšleny v dobrém, neboť tvůrci možná až příliš dlouho trávili svůj čas vývojem Trine a Trine 2 a jejich portů na jiné platformy a už chtěli dělat něco nového a svoji oblíbenou sérii invovovat.

Neúspěch hry však způsobil, že se plány na pokračování příběhu Trine 3 zastavují a promýšlejí, jaké další kroky jako studio podniknou. Konec proslovu totiž naznačuje, že Frozenbyte na tom nejsou po vydání hry příliš dobře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama