Ve 20.00 rozdáváme klíče do bety Heroes 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve 20.00 rozdáváme klíče do bety Heroes 7

Ve 20.00 rozdáváme klíče do bety Heroes 7

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

31. 8. 2015 15:00 24
Reklama

Ve spolupráci se společností Playman vám přinášíme zajímavou možnost, zahrát si betaverzi sedmého dílu populární strategie Heroes. Jediné, co musíte udělat, abyste získali svůj klíč, je zaregistrovat do systému svojí emailovou adresu a mít štěstí. Klíče začneme rozdávat úderem 20. hodiny!

Obsah betaverze je poměrně velkorysý - hrát můžete za čtyři frakce, které zastupují Haven, Academy, Dungeon a Sylvan, čímž se dostanete k poměrně solidní porci hry s možností vyzkoušet si jednotlivé taktiky a postupy. Hrát navíc nemusíte jen sólo, ale můžete se pustit do klání s živým soupeřem přes LAN nebo v oblíbeném režimu horkého křesla. K tomu všemu nabízí betaverze čtveřici map, takže o zábavu na dlouhou dobu máte jednoznačně postaráno.

Upozorňujeme, že bateverze běží pouze do středy 2. září, kdy vám také přineseme speciální stream v rámci HrejTV, o který se postará Tomus, po němž se vám určitě stýskalo. Abyste mohli obdržet kód, zadejte do formuláře pod zprávou svoji emailovou adresu a následně ji zadejte znovu pro potvrzení. Kódů je ve hře rovných sto, systém od 20.00 náhodně vybere z registrovaných emailů. Kód je pak nutné aktivovat po přihlášení k vašemu uPlay účtu na této adrese.

Přejeme hodně štěstí a spoustu zábavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama