Vývojáři odhalují detaily o Dishonored 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři odhalují detaily o Dishonored 2

Vývojáři odhalují detaily o Dishonored 2

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 9. 2015 15:20 1
Reklama

Vývojáři z Bethesdy dnes na svém YouTube kanále publikovali video natočené během konání veletrhu E3, v němž výtvarný ředitel Harvey Smith vypichuje a následně i vysvětluje detaily z oznamovacího traileru Dishonored 2.

Ačkoliv má video jen dvouminutovou stopáž, dozvídáme se z něj poměrně zajímavé informace, nad kterými ční fakt, že všechno, co bylo k vidění, bude i následně hratelné. V tomto ohledu navazují lidé z Arkane Studio na úvodní trailer z prvního dílu Dishonored, kde rovněž neprezentovali nic, co byste si sami ve hře nemohli později vyzkoušet.

Hlavní hrdinka Emily se ve videu dostává do lokace nazvané Clockwork Mansion, aby se utkala s vědcem Kirinem Jindoshem. Ten, kromě svého mozku, disponuje i armádou hodiňáků, tedy mechanických strážců, poháněných velrybím olejem.

Pokud jste se na video dívali pozorně, určitě jste si také všimli, že mechaničtí nepřátelé mají zadní obličej, kvůli čemuž bude boj s nimi poměrně obtížný. V průběhu hry se pak na scéně objeví i vylepšené typy s dřevěným obložením, které z nich bude v průběhu boje postupně upadavát a odhalovat mechanickou kostru pod nimi. Vylamování dřevěných částí pak bude sloužit jako ukazatel toho, nakolik s vám daří dostat nepřátelům na kobylku.

Dishonored 2 vyjde v průběhu příštího roku na PC a konzole nové generace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama