Warhammer na moři v Man o' War: Corsair
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warhammer na moři v Man o' War: Corsair

Warhammer na moři v Man o' War: Corsair

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

3. 9. 2015 08:07
Reklama

Další hra ze světa deskových her Warhammer vychází z námořní hry Man o' War. Oznamovací trailer nabízí několik pohledů na život na moři plný nebezpečí a bojů s obřími žraloky i orčími piráty.

Man o' War: Corsair hráčům umožní vyplout na rozbouřené moře, utkat se v námořních soubojích s nepřáteli a třeba i obchodovat se zbožím z různých přístavů. Cestování po moři nebude nijak snadné, neboť na moři na nepřipravené kapitány čekají divoké bouře, piráti i mořské příšery.

V soubojích využijete silné i slabé stránky různých lodí, ale také třeba magických dovedností vašich kouzelníků, dobré mušky vašich harpunářů či vychovaných gryfů. Když se však lodi přiblíží, můžete svoji posádku vyslat na nepřátelskou palubu a poradit si s protivníky v soubojích nablízko.

Prozatím vývojáři mají dvě hratelné rasy - lidi a orky - za které si budeme moci zahrát v příběhové kampani. Ve skirmishi se však budeme moci zhostit i nehratelných ras v podobě krysích skavenů, vznešených elfů, temných elfů i trpaslíků.

Man O' War: Corsair by měl vyjít na PC v roce 2016.

Nejedná se však o jedinou hru ze světa Warhammeru, na které se v současnosti pracuje. Creative Assembly pilně připravují svůj Total War: Warhammer, Evil Shark sklízí předběžný úspěch se svou co-op akcí Warhammer: End Times - Vermintide a nedávno jsme se dozvěděli i akčním RPG Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama