Patch pro Batmana na PC je oficiálně venku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch pro Batmana na PC je oficiálně venku

Patch pro Batmana na PC je oficiálně venku

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 9. 2015 06:22 43
Reklama

Ještě včera se mohli těšit ze zásadní aktualizace PC verze hry Batman: Arkham Knight jen vybraní šťastlivci, dnes už je oficiálně k dispozici pro všechny. Tak směle do toho, jde prý o malý zázrak.

Patch má stabilizovat frame rate, optimalizovat využití paměti, zlepšit výkon hry na všech grafických kartách po aplikování posledních ovladačů, přinést pokročilé možnosti nastavení grafiky a odstranit problémy s texturami v nízkém rozlišení nebo sekání způsobené instalací na pevný disk.

Záplata pochopitelně není definitivní a nad rámec výše uvedeného její autoři stále pracují na podpoře technologií SLI a Crossfire, přidání foto módu, podpoře DLC a řešení některých specifických problémů. Mezi ně patří třeba trable některých hráčů, kteří používají Windows 10 v kombinaci s vybranými grafikami od AMD.

Celý tým poděkoval při této příležitosti hráčům znovu za trpělivost a neocenitelnou zpětnou vazbu, která usnadnila hledání a řešení technických nedostatků problematické konverze.

Uvidíme, za jak dlouho vývojáři, vydavatel i hráči zjistí, zda už je kvalita hry na takové úrovni, aby se mohla vrátit do prodeje. Doufejme, že se první ohlasy potvrdí a bude to co nevidět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama