Takhle bude vypadat Tomb Raider na X360
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Takhle bude vypadat Tomb Raider na X360

Takhle bude vypadat Tomb Raider na X360

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 9. 2015 09:45 30
Reklama

Rise of the Tomb Raider jsme už mohli obdivovat na bezpočtu záběrů, ale jedna velká záhada tu až dosud zůstávala. Jak bude časově omezená exkluzivita Microsoftu vypadat na starém Xboxu 360, když všechny obrázky a videa pocházela logicky z verze pro Xbox One? Nyní už známe odpověď.

Jak už jsme několikrát psali, o konverzi pro dosluhující Xbox se postaralo studio Nixxes Software a nevzniká tedy přímo v Crystal Dynamics, kteří se mají možnost soustředit na hru jako takovou a neřešit zapeklitosti portu a downgradu. Holandský tým Nixxes spolupracuje s autory Tomb Raidera už od roku 2000 a na svědomí má celou řadu konverzí. Konkrétně s Larou má četné zkušenosti a podílel se na vývoji několika minulých dílů včetně Tomb Raider: Definitive Edition. Kromě toho mají na svědomí i PC verze titulů Deus Ex: Mankind Divided, Deus Ex: Human Revolution, Thief nebo Hitman: Absolution.

Díky první sérii obrázků máme nyní možnost srovnat, jak bude Rise of the Tomb Raider vypadat na X360 v konkurenci s originálem z nového Xboxu. Není to ale jediná novinka v souvislosti s chystaný dobrodružstvím mladé archeoložky. Další se týká multiplayeru, který v Rise of the Tomb Raider bude na rozdíl od minulého dílu chybět. Ve všech verzích. S touto informací přišel Oficiální Xbox magazín, podle kterého se chtějí vývojáři soustředit na to, aby vytvořili co možná nejlepší příběhovou kampaň a nic je nerozptylovalo. I když by se určitě našli hráči, kteří si multiplayer v předchozím dílu užili, většině lidí zřejmě chybět nebude. Nejde o tradiční součást série a rozhodně dáme přednost tomu, když tým vypiluje singlové dobrodružství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama