Bude Slashy Souls další hra v sérii Souls?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bude Slashy Souls další hra v sérii Souls?

Bude Slashy Souls další hra v sérii Souls?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

9. 9. 2015 08:28 2
Reklama

Po Demon's Souls a Dark Souls obohatí sérii náročných RPG další hra s názvem Slashy Souls. Ano, dle jména zní to jako vtip, ale registrovaný trademark potvrzuje, že Bandai Namco opravdu má jakési Slashy Souls v plánech.

Detaily trademarku pouze říkají, že by se mělo jednat o videohru a to je vše. Nejsem jediný, kterému přijde nedůstojnost názvu Slashy Souls zarážející a samozřejmě se okamžitě začalo spekulovat, zda nepůjde o mobilní spin-off série... Možná ve stylu Flappy Bird nebo Crossy Road?

Společně se Slashy Souls si Bandai Namco zaregistrovali další dva názvy videoher - Burning Blood a Thousand Storm, které znějí spíše jako podtituly dílů zavedených sérií než zbrusu nové hry.

Samozřejmě není momentálně jasné, zda některý z trojice trademarků odkazuje na přání Hidetaky Mijazakiho přivést svůj přístup ke hrám i do jiných projektů. Slashy Souls ale rozhodně nezní, jako něco, co bychom od série očekávali.

Další hra od From Software, která přijde na trh, je Dark Souls III. My jsme měli možnost si hru vyzkoušet na srpnovém Gamescomu a z ochutnávky jsme odcházeli spokojení. Naše dojmy ze hry si přečtěte zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama