Drop Zone je další mód v SW Battlefront
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Drop Zone je další mód v SW Battlefront

Drop Zone je další mód v SW Battlefront

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

9. 9. 2015 09:56
Reklama

Nová nálož informací přímo od EA představuje herní mód Drop Zone, který připomíná klasický King of the Hill, ale s podstatnými rozdíly.

V zápase dvou týmů o 8 členech se hráči budou snažit obsadit kapsle shozené ze vzduchu. Během zhruba desetiminutových kol spadne na mapu několik kapslí, ke kterým se týmy snaží dostat co nejdříve a ubránit je před nepřáteli.

Přetahovaná o kapsle se tak v průběhu kola bude odehrávat na několika místech. V případě, že by se dlouho ani jeden z týmů nebyl schopný zmocnit dané kapsle, spadne z nebe další a pozornost týmů se bude muset dočasně upnout na dvě kapsle najednou.

Tým, který zabere celkem pět kapslí, tak kolo vyhraje, ale zároveň existuje další důvod, proč by hráče měly kapsle zajímat. Ukrývají se v nich Power Pickupy. Kapsle se budou po obsazení pomalu otevírat a hráči se musejí rozhodnout, jestli u kapsle počkají na odměnu nebo s vrhnou na další kapsli, která na zem spadne v moment, kdy je ta předchozí obsazená.

Drop Zone je další odhalený herní mód, který společně s intenzivním deathmatchem Blast a leteckými souboji ve Fighter Squadron (a dalšími) Star Wars Battlefront nabídne 17. listopadu, kdy hra vychází. V říjnu se však už můžeme tešit na betu, ve které si všechny tři módy budeme moci vyzkoušet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama