Nový mód z GTA Online odstraní menu a lobby
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový mód z GTA Online odstraní menu a lobby

Nový mód z GTA Online odstraní menu a lobby

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 9. 2015 17:17 1
Reklama

Jedna věc nás na GTA Online možná občas trochu štve. Čekání, nahrávání, lobby, menu - kdykoli se chcete pustit do nějaké komplexnější aktivity, musíte se smířit s tím, že tomuhle se nevyhnete. Až dosud. Už 15. září totiž Rockstar vydá Freemode Events.

Novinka, která už bude k dispozici jen na PC, PS4 a Xboxu One, se pokusí zaujmout právě netrpělivé hráče, kteří se v úvodním odstavci poznali. Do nového typu událostí totiž, jak už samotný název napovídá, budete moci naskočit bez všech těch otravných drobností, které vás až dosud zdržovali při přechodu z volného módu do organizovaných akcí. Teď se lidé v jednom světě GTA Online budou moci plynule spárovat a odstartovat některé z módů bez čekání a bez dalších nahrávacích obrazovek.

Ve Freemodu najdete výzvy a hříčky jako King of the Castle, Hunt the Beast nebo Stunt Challenges. Už samotné názvy těchto módů naznačují, co vás přibližně čeká a pokud by to snad přeci jen nebylo někomu jasné, stačí se podívat na nové video. Tyto události se budou ve světě objevovat každých 12 minut a za účast v nich samozřejmě získáte klasicky odměnu v podobě peněz a RP. Podle Rockstaru může tento nový mód konečně naplno využít hardware a potenciál PC a nových konzolí, když se vývojáři rozhodli hodit Xbox 360 a PS3 "přes palubu", jak už jsme psali.

Samotný Rockstar o novince tvrdí, že jde o úplně nový způsob, jak hrát Grand Theft Auto Online. Na PS4 a Xboxu One společně s Freemode Events updatem dorazí i dlouho očekávaný Rockstar Editor, který už pár měsíců slaví velké úspěchy na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama