S Pillars of Eternity 2 přijdou změny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka S Pillars of Eternity 2 přijdou změny

S Pillars of Eternity 2 přijdou změny

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

11. 9. 2015 12:45 2
Reklama

Návrat k izometrickým RPG se vývojářům z Obisidanu v případě Pillars of Eternity rozhodně povedl. Hra slavila úspěch, nedávno se dočkala rozšíření The White March a pozvolna nastává čas, aby se vývojáři začali alespoň v teoretické rovině zabývat pokračováním.

Pillars of Eternity 2 je totiž něco, co vývojáři jednoznačně chtějí, pořád ale mluví o kdyby a mají jen minimum nápadů, s nimiž se chtějí v tuto chvíli dělit s hráči. Výjimku učinili během proběhnuvšího veletrhu PAX Prime, kde Josh Sawyer naznačoval, jakým směrem by se mohl druhý díl ubírat.

"Pokud bychom začali dělat pokrčování, což rozhodně chceme udělat, pravděpodobně bychom hráče vzali na zcela nové a neznámé místo. Což je úplně stejné, jako v případě Baldur's Gate II. Hra vás vzala do Amnu, do města Athkatly, které sice leží blízko lokacím z jedničky, ale pořád je dostatečně odlišné a působí nově i zajímavě zároveň," řekl Sawyer.

Pokud bychom si však měli tipnout, kdy se o Pillars 2 začne mluvit konkrétněji, určili bychom za pravděpodobné období příštího léta až podzimu, do té doby budou vývojáři dokončovat věci na jedničce a datadisku a rozjedou neveřejnou předprodukční část. Na každý pád jim držíme palce, Pillars of Eternity je božskou retro záležitostí!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama