Obsah do GTA na X360 a PS3 zchudne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obsah do GTA na X360 a PS3 zchudne

Obsah do GTA na X360 a PS3 zchudne

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 9. 2015 12:08 16
Reklama

Po včerejší zprávě o stále ještě neexistujících příběhových DLC pro Grand Theft Auto V tu máme další tak trochu smutnou zprávu týkající se GTA V. Jde ve zkratce o to, že v budoucnu se všech přídavků nedočkají majitelé verze hry pro starší konzole.

Ovšem nalijme si čistého vína, Xbox 360 a PlayStation 3 již mají nejlepší léta za sebou a vidět jsme to mohli kupříkladu u datadisku Wolfenstein: The Old Blood, který na starších konzolích z důvodu HW omezení rovněž nevyšel.

Řeč je nyní každopádně o aktualizaci jménem Freemode Events, jež pochopitelně nemíří nikam jinam, než právě do podporovaného a mohutně úspěšného GTA Online. A týkat se toto omezení bude i řady jiných budoucích přídavků. Dle Rockstaru jednoduše starší konzole představují omezení v podobě slabšího hardwaru, s kterým zkrátka nelze čarovat a rozchodit na něm vše, co si zamanou.

Freemode Events pak přemění hru do podoby blížící se spíše ostatním ryze online hrám. Z GTA Online vymizí veškeré lobby a nutnost sdružovat se v týmech. Akci či misi nově jednoduše spustíte tím, že se k ní pouze nachomýtnete. Sami si pak můžete nastavit, jaký typ misí vyhledáváte a který naopak potkávat nechcete.

Nicméně k omezení podpory starších konzolí asi není nutno cokoli dalšího dodávat. Takovýchto zpráv budeme v následujících měsících jistě slýchávat více a více až do té doby, kdy staré konzole upadnou v zapomnění zcela.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama