Pokochejte se českým kostýmem k Heroes VII
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokochejte se českým kostýmem k Heroes VII

Pokochejte se českým kostýmem k Heroes VII

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 9. 2015 08:59 22
Reklama

Sedmý díl kultovní tahové strategie vychází už 29. září. Hru u nás vydává Playman a při té příležitosti se jeho PR zástupkyně Zuzana Cinková přestrojila za jednu z postav z tohoto světa.

Might & Magic Heroes VII přichází na trh 20 let od vydání originálu, který má na svědomí Jon Van Caneghem. Že tato kultovní série rozhodně nepatří do starého železa a jde o stále živou ikonu nade vši pochybnost dokazuje aktivní komunita a očekávání, která vzbuzuje blížící se pokračování. Pokud se chcete naladit na tu správnou atmosféru, prohlédněte si obrázky kostýmu, který si Baty připravila.

Cosplay k Heroesům nebude dělat sama. “Přidá se ke mně i Alžběta Trojanová,” napsala nám Zuzka. Původně prý chtěla zpracovat jinou postavu - The Guardian Angel: Murazel. “Ale bohužel na to nebylo dost času, tak jsem nakonec zvolila elfku Blade Dancera, protože mám k této rase všeobecně dobrý vztah,” vysvětlila důvody, které ji přiměly změnit plány.

Jistě každého z vás napadne otázka, jak pracné je něco podobného vytvořit a co je k tomu zapotřebí. Kromě šikovných rukou samozřejmě. “Cosplay mi trval přibližně tři týdny a dost jsem se na něm nadřela. Ale myslím, že se to nakonec vyplatilo,” hodnotí Zuzka svou práci s tím, že se jí dostalo kladného ohlasu přímo z Ubisoftu. “Kostým je vytvořen z termoplastu a izolační pěnové hmoty, takže si dokážete představit, jaké je v tom horko,” dodává.

Pokud byste Baty rádi spatřili v jejím stylové outfitu naživo, máte příležitost. Potkat ji takto vystrojenou budete moci na veletrhu For Games. Ten se letos koná od 8. do 11. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama