Jones: Warcraft není problematický film!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jones: Warcraft není problematický film!

Jones: Warcraft není problematický film!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

17. 9. 2015 15:57 10
Reklama

Pokud existuje naděje, že to s filmy podle her nemusí vždy dopadnout špatně, pak se ona naděje jmenuje Warcraft. Připravovaný film režiséra Duncana Jonese je obecně prezentován jako produkt od hráče hráčům, zdroje The Hollywood Reporter to ale vidí jinak. Ve článku o chystaných filmech studia Legendary Pictures označují Warcraft jako problematický film, který se příliš nezamlouvá vedení Universalu.

Na článek, který se začal komunitou fanoušků a příznivců filmového Warcraftu ryhle šířit, pak reagoval na Twitteru sám Duncan Jones a jakékoliv problémy vyvrátil. "Nedělal bych si [s tím článkem] těžkou hlavu. Universal nás posunul do stejného termínu jako [ve kterém pustili do kin] Jurassic World, něco jsme tedy museli udělat správně," říká Jones a fanoušci mu opět leží u nohou.

Warcraft má totiž všeobecně obrovskou podporu a na filmařích je vidět, že si natáčení filmu opravdu užívají. Už několikrát se nechali slyšet, že věnují pozornost detailům a slíbili, že zatímco hrou nepolíbení diváci uvidí skvělou fantasy záležitost, hráči Warcraftu si budou libovat při každé scéně právě díky odkazům na slavnou herní sérii. A pokud půjde všechno podle plánu, budeme se o tom moci přesvědčit začátkem června příštího roku.

For the Horde!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama