Úspěch Rocket League by mohl vést k filmu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Úspěch Rocket League by mohl vést k filmu

Úspěch Rocket League by mohl vést k filmu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

17. 9. 2015 16:10 4
Reklama

S pěti miliony stažení na PC a PS4 se fotbal s autíčky Rocket League řadí mezi nejúspěšnější tituly tohoto roku. Jen na Steamu se hry prodalo přes 1 milion kopií a výnosy ze hry jen porostou s blížícím se vydáním na další platformy.

Vývojáři z Psyonix tak získali pozornost Hollywoodu, který nezávislé studio oslovil s nabídkami na filmy nebo televizními pořady podle Rocket League a dokonce i o hračkách podle hry. Bez jmenování druhých stran se Jeremy Dunham ze studia svěřil, že zájem ze stran jiných médií je těší.

Ale prozatím žádná smlouva ohledně filmu, ani televizního pořadu, ani případných hraček nebyla podepsána. Jeden z důvodů je prý neustanovený příběh světa Rocket League, který by jinak vskutku zábavný fotbal s autíčky vysvětlil.

"Je to šílené. Mám schůzky s lidmi z velkých společností, kteří hrají Rocket League. Jsem z toho mimo. Pořád naší hru hrají a pořád o ní mají zájem. Nemám pro to slov, je to skvělé a zajímá nás, kam nás to zavede," řekl Dunham v rozhovoru pro MCV.

Rocket League se chystá na další patch, který přidá možnost vyhledat nové soupeře rovnou z obrazovky po zápase, nový přehrávač hudby a další pořešení problému s uloženými pozicemi. Patch 1.05 ještě nemá datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama