Battlefront bude mít dedikované servery
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront bude mít dedikované servery

Battlefront bude mít dedikované servery

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

19. 9. 2015 17:40 1
Reklama

Na začátku měsíce Star Wars Battlefront odhalil, že místo klasického prohlížeče serverů bude nabízet vlastní matchmaking hráčů podle úrovně schopností. Nicméně to neznamená, že by hra tak přišla o dedikované servery.

V rozhovoru se serverem PlayStation LifeStyle to sdělil Jamie Keen, hlavní návrhář hrdinů ve hře: "Stále ve hře budeme mít dedikované servery. Je to naprosto jisté. Je to jeden z důkazu, že chceme pro naší hru zajistit nadstandardní podporu online serverů."

Jak tedy budou dedikované servery bez prohlížeče fungovat? Pokud výběr serveru není v hráčových rukou, bude se matchmaking muset postarat, aby výhody prohlížeče plně nahradil a hráče připojil na co nejbližší server s největším počtem hráčů.

A co bude nepřítomnost prohlížeče znamenat pro hráče, kteří si nastaví vlastní server? Budou mít kontrolu nad tím, kdo na něm hraje?

Chybějící server browser stále nejvíce znepokojuje hráče, kteří si zvykli na trvanlivost multiplayerových her, které i léta po vydání stále udržuje při životě několik serverů, na kterých mohou své oblíbené tituly hrát. Nezbývá než počkat, zda se nový systém matchmakingu v Star Wars Battlefront osvědčí i v pozdějších měsících po vydání, kdy hra přijde o velkou část aktivní komunity.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama