Divinity odhaluje nové Kickstarterové odměny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Divinity odhaluje nové Kickstarterové odměny

Divinity odhaluje nové Kickstarterové odměny

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 9. 2015 18:40 5
Reklama

Do konce Kickstarterové kampaněDivinity: Original Sin 2 sice zbývá ještě devět dní, to však nijak nebrání autorům v odhalování nových odměn za překročení původně požadované částky. Tu již totiž dokázali předčit více než dostatečně a na řadu tak přišly další a další sliby.

Původně si vývojáři říkali o půl milionu dolarů, dosud se jim však dostalo více než třikrát tolik. A to má samozřejmě důsledek ten, že by nám v následujících měsících měli vývojáři z Larian Studios představit titul na obsah nad původní očekávání bohatý.

Vedle dosavadních dosažených met (viz Kickstarter) nám tak autoři při štědrosti našich šrajtoflí přislibují zážitek bohatší o řadu dalších zajímavých prvků. Další milník například slibuje nativní podporu modifikací, ten následující pak romantické vztahy a tou poslední aktuálně slibovanou metou je takzvaný gamemaster mód, ve kterém se hráči ujmou role pána dobrodružství a jako takoví dostanou k ruce například i editor úrovní. A to už stojí za pozornost (a za rovné dva miliony dolarů), co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama