Elite do Vánoc dostane podporu HTC Vive
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elite do Vánoc dostane podporu HTC Vive

Elite do Vánoc dostane podporu HTC Vive

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 9. 2015 15:18 3
Reklama

Jestliže některému typu her podle nás podpora virtuální reality opravdu sluší a svědčí, pak jsou to simulátory. S neoddiskutovatelnou renesancí těch vesmírných není žádný div, že jejich autoři coby milovníci moderních technologií a velcí vizionáři aktivně zajímají o tuto funkcionalitu.

Vývojáři z britského týmu Frontier Developments oznámili, že se podpory virtuálního headsetu od Valve a HTC dočkají hráči ještě letos. Konkrétně studio spojí síly s technologií SteamVR a brýlemi HTC Vive. Majitelé Elite: Dangerous dostanou tuto funkcionalitu formou bezplatného updatu. Na Twitteru to prozradil PR studia Michael Gapper.

S virtuální realitou autoři počítali od samého počátku. Zakladatel studia David Braben už před dvěma lety básnil o podpoře pro konkurenční Oculus Rift, teď je jejich vize ještě univerzálnější. VR brýle od HTC se mají v omezeném množství údajně začít prodávat ještě letos, ale v plné parádě budou uvedené na trh až příští rok společně se spotřebitelksou verzí Oculu a PlayStation VR. Čeká nás hodně dramatický rok a jistě také zajímavý souboj o to, kdo stane na pomyslném stupni vítězů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama