Scénárista KotORu a Mass Effectu se vrací
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Scénárista KotORu a Mass Effectu se vrací

Scénárista KotORu a Mass Effectu se vrací

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 9. 2015 12:27 7
Reklama

Americký spisovatel a scénárista Drew Karpyshyn míří zpátky do studia BioWare. Na místo činu se vrací poté, co před třemi lety odešel, aby se mohl věnovat své vlastní knižní trilogii Chaos Born.

Karpyshyn oznámil, že znovu zakotvil v týmu, kde se proslavil, na svém blogu. “Pracovat v BioWare bylo náročné, ale uspokojující. Je dobré být zpátky jako člen týmu,” napsal. Nejvíc mu podle jeho slov scházeli úžasní lidé, s nimiž dříve pracoval. “Naštěstí pro mě, mnozí z nich jsou stále tady,” dodal.

Zatím Karpyshyn nepracuje na žádné nové nebo neoznámené hře, ale vrací se k MMO Star Wars: The Old Republic, na kterém dělal před svým odchodem. Kromě něj má coby scénárista na kontě první dva díly Mass Effectu, Star Wars: Knights of the Old Republic nebo Jade Empire. Pracoval už ale na Baldur's Gate II nebo Neverwinter Nights.

Kromě jiného je i autorem trojice románů ze světa Mass Effectu. Na svědomí má prequel s podtitulem Zjevení i další dva díly - Vzestup a Odvetu. Všechny tři jeho knihy vyšly také v češtině. Podepsaný je i pod celou řadou románů ze světa Star Wars.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama