Lidé nedostávají klíče do bety R6: Siege
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lidé nedostávají klíče do bety R6: Siege

Lidé nedostávají klíče do bety R6: Siege

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

25. 9. 2015 13:23 6
Reklama

Pokud jste se registrovali do bety Rainbow Six Siege a stále jste nedostali kód ke stažení hry, nejste jediní. Hráči, kteří si nový díl oblíbené série předobjednali, měli obdržet pozvánku do bety již včera, ale na oficiálních fórech hry se množí stížnosti těch, kteří na email s aktivačním klíčem stále čekají.

Ubisoft se snaží nespokojené hráče uklidnit, že klíče by ti, co si hru předobjednali, měli dostat ještě během dneška a ti, kteří se do bety zaregistrovali na webu, se dočkají v druhé vlně později dnes a zítra, případně ještě později.

"Jak víte, rozesíláme přístupové kódy do uzavřené bety ve vlnách. Samozřejmě chceme, abyste se do hry dostali co nejdříve (chceme, abyste hráli a bavili se!), ale naše zaměření je momentálně na testování plynulosti hráčova zážitku a matchmakingu," dal na vědomí komunitní manažer Chase Straight.

"Udržováním počtu přístupů do bety můžeme lépe kontrolovat stabilitu serverů při růstu hráčské populace, což pro nás bude důležité, až hra 1. prosince vyjde."

"Většina zaručených přístupových kódů odejde dnes, zbytek nejpozději zítra," dodal nakonec v jiném postu.

Nicméně ani s funkčním kódem prý ještě nemusíte mít vyhráno. Ti hráči, kteří se do bety již dostali, hlásí, že ne vždy se jim podaří do hry skutečně přihlásit. Průměrně se na sestavení týmů čeká 60 vteřin a zápas skutečně začne zhruba v 60 % případů a úspěch postupu do dalšího zápasu z právě ukončeného se pohybuje okolo 10 až 20 %.

Beta Rainbow Six Siege potrvá až do pondělí 28. září a snad se její stabilita přes víkend upevní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama