S tímto obsahem bude Hitman 11. března tu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka S tímto obsahem bude Hitman 11. března tu

S tímto obsahem bude Hitman 11. března tu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 9. 2015 15:23 4
Reklama

Tři lokace a šest misí z hlavní příběhové kampaně má být k dispozici ve hře od samého začátku. Na zbytek - včetně tří dalších míst po celém světě - si budou muset hráči počkat.

Dánští vývojáři ze studia IO Interactive se znovu pokouší vysvětlit, co bude obsahovat jejich nový Hitman hned na začátku a jaký obsah mohou hráči čekat později. Komické je, že jak se do toho neustále zamotávají a hráči celé věci rozumí méně a méně, teď už se celý tenhle proces neobešel bez plánku, ehm, infografiky.

Až Hitman 11. března konečně digitální cestou vyjde na PC, PS4 a Xboxu One, bude obsahovat tři lokace a šestici misí. Ty nás zavedou do Francie, Itálie a Maroka, kde se budeme moci vyblbnout nejen v příběhových misích, ale i četných kontraktech. Později titul rozšíří tři další lokace a mise situované do Thajska (duben), USA (květen) a Japonska (červen). Nakonec se tak nepotvrdila naše domněnka, že by po nátlaku fanoušků mohl Hitman v březnu vyjít v téměř kompletní podobě. Do té bude mít ještě hodně daleko.

Kdo za hru na samém začátku zaplatí plných 60 dolarů, bude mít ke všemu dodatečnému obsahu přístup zdarma, jak už dříve autoři slíbili. Bude ale možné vyzkoušet i takzvaný Intro Pack za necelých 35 dolarů, tedy v přepočtu asi 850 korun, jehož obsah bude tvořit jen březnová základní edice. Tu ale půjde za dalších 30 dolarů upgradovat, abyste si odemkli přístup ke zbytku, čímž se hra mnohem víc blíží epizodickému obsahu, respektive formátu season passů.

Pokud si předobjednáte celou hru, máte navrch nárok na přístup do bety, která na PC a PS4 proběhne někdy před vydáním základní hry. Vývojáři prý pozorně naslouchali všem hráčům a svým fanouškům ve víře, že změny, které učinili, pomohou celý model zpřehlednit a zatraktivnit. No, netroufáme si hádat, jak na poslední vývoj událostí skalní příznivci značky zareagují, ale snad je to další krok lepším směrem. Krabicová verze Hitmana vyjde později během roku 2016, až bude celý obsah hry kompletní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama