Mass Effect vypadá už nyní lépe než v teaseru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mass Effect vypadá už nyní lépe než v teaseru

Mass Effect vypadá už nyní lépe než v teaseru

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 10. 2015 12:02 6
Reklama

Okolo nového Mass Effectu s podtitulem Andromeda je stále podezřelé ticho, ale naštěstí ho čas od času přeruší nějaký vzkaz od vývojářů. I tentokrát pochází nové informace z Twitteru.

Chris Wynn ze studia BioWare prohlásil, že v tuto chvíli už netrpělivě očekávané pokračování vypadá na pohled ještě lépe než ukázka z letošní E3. Nutno poznamenat, že in-game teaser se nám rozhodně hodně líbil už v Los Angeles a jsme tedy velmi zvědaví, o kolik se vizuální zpracování ještě může zlepšit. Výslovně přitom padla zmínka, že vše, co jsme v červnu viděli, pocházelo přímo ze hry, o čemž někteří fanoušci v létě pochybovali.

Grafika určitě ale není na Mass Effectu to nejdůležitější. Mnohem raději bychom slyšeli více detailů o příběhu, jeho zasazení, rasách a herních mechanismech. Něčeho z toho bychom se mohli snad už brzy dočkat. Šéf edmontonského studia BioWare Yanick Roy slíbil, že se fanoušci dozví o pokračování více informací ještě tuhle zimu. Kdybychom měli hádat, EA by si k podobnému úkolu mohli vybrat akci jako VGX. A nebo koneckonců nějaký menší veletrh, jako je třeba Paris Games Week, který se koná na přelomu října a listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama