Cyberpunk 2077 bude větší než Zaklínač 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 bude větší než Zaklínač 3

Cyberpunk 2077 bude větší než Zaklínač 3

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 10. 2015 12:34 14
Reklama

Vývoj dlouho očekávaného sci-fi RPG Cyberpunk 2077 od polských CD Projekt RED šlape po vydání třetího Zaklínače na plné obrátky. Že si ale na jeho vydání budeme muset ještě počkat, potvrzuje informace od vývojáře vizuálních efektů Joseho Teixery.

"Cyberpunk je mnohem větší než cokoliv, co jsme v CD Projektu RED dosud dělali. Mnohem, mnohem větší," řekl Teixera v rozhovoru pro server MVC.

"Vstupujeme do neznámého teritoria v otázce komplexity, rozlohy a i problémů, které se k tomu vážou. Zaklínač docela Cyberpunku pomohl, protože to byla obří a složitá hra, což nás mnohému naučilo. Tehdy jsme neměli ponětí, co nás čekalo," vysvětlil Teixera.

"Práce na Zaklínači 3 byla doopravdy dobrá a brutální zkušenost. Cyberpunk z ní bude těžit, to mohu zaručit. Sám mám spoustu věcí, které chci změnit a příště udělat lépe a můžu potvrdit, že téměř každý ve studiu má něco, k čemu přistupuje ve stylu 'Naposled jsem tohle udělal takhle, příště to udělám jinak a lépe.'"

Čekání na třetího Zaklínače bylo nesnesitelně dlouhé. CD Projekt RED třetí díl oznámil v únoru 2013, o rok později vydání hry odložil o pár měsíců a v prosinci 2014 ještě jednou, tentokrát už na letošní květen. Cyberpunk 2077 byl oznámen zhruba ve stejné době jako Zaklínač 3, ale jeho vývoj probíhal pomalu kvůli soustředění studia na fantasy RPG. S vydáním posledního dílu zaklínačovy série se vývojáři interně přesunuli na práce na Cyberpunku, ale o žádném datu vydání mluvit nechtějí.

"Hra se jmenuje Cyberpunk 2077, takže obvykle říkáme, že datum vydání je rok 2077," zavtipkoval Teixera nakonec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama