Podívejte se na první video z Far Cry Primal
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na první video z Far Cry Primal

Podívejte se na první video z Far Cry Primal

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 10. 2015 16:19 49
Reklama

Ubisoft oficiálně představil akci Far Cry Primal, která vyjde už začátkem příštího roku, přesněji 23. února. Novinka nás zavede do doby kamenné a chystá se nejprve na konzole PlayStation 4 a Xbox One. Až v březnu potom vyjde také na PC.

Primal se odehrává 10 tisíc let před Kristem a hráč se chopí lovce jménem Takkar v oblasti jménem Oros, kde bude vaším úkolem jednoduše přežít. Budeme si vyrábět zbraně a nástroje z kostí zabitých zvířat, shánět a lovit potravu, rozdělávat oheň, odrážet útoky nepřátelských kmenů i nebezpečných predátorů.

Drtivá většina z informací a spekulací, které jsme vám neservírovali dnes dopoledne po nočním úniku, se tak potvrzuje. Kreativní šéf projektu Jean-Christophe Guyot věří tomu, že doba kamenná představuje dokonalé kulisy pro jejich novou hru. Far Cry hráče podle něj obvykle přesune na samý okraj známého světa do krásné a nespoutané divočiny.

Doba kamenná představuje v očích vývojářů právě takové místo, kdy člověk poprvé zapíchne klacek do země a území prohlásí za své. Je to okamžik, kdy podle vývojářů lidé začali stoupat v potravním řetězci vzhůru. A to s sebou pochopitelně přineslo i spory s dalšími lidmi, nehledě na zápas přírodou, kterou si člověk chtěl podmanit.

Vývoj titulu Far Cry Primal vede studio Ubisoft Montréal, ale podílí se na něm i týmy v Torontu, Šanghaji a ukrajinském Kyjevě. Nezapomeňte se určitě podívat také na vývojářský deníček, který Ubisoft vydal společně s prvním trailerem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama