IO vysvětluje mapy v Hitmanovi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka IO vysvětluje mapy v Hitmanovi

IO vysvětluje mapy v Hitmanovi

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

8. 10. 2015 08:04 3
Reklama

Až v březnu vyjde nejnovější díl Hitmana, bude hra obsahovat pouze tři lokace. Tohle jsme se dozvěděli už minulý týden a nespokojenost fanoušků nad omezeným obsahem se snaží ukočírovat komunitní manažer hry Travis na oficiálních fórech.

V krátkém postu vysvětluje, co mohou hráči od lokací čekat. Bude se jednat o rozsáhlé otevřené mapy ukrývající spoustu obsahu, postav a příběhu. V některých lokacích se bude odehrávat více misí, protože jejich upravitelnost vývojářům dovoluje ze stejné lokace vyrobit jiné zasazení pro danou misi.

Lokace nejsou jen budovy a checkpoint, ale prostorné oblasti, ve kterých se může dít spousta různých události v odlišných místech a za změněných podmínek.

Představení pařížské úrovně ukázalo, že se nejedná jen o prostorný zámeček, ale i přilehlé zahrady a spoustu budov v okolí. Jaké všechny typy misí kromě vraždy na módní přehlídce se v Paříži odehrají, zatím nevíme. Příští lokace, kterou vývojáři odhalí, bude římská univerzita Sapienza a nové informace se dozvíme ještě tento měsíc. 

Jak může proběhnout mise v Paříži si připomeňte letním trailerem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama