Budoucnost Battlecry je v ohrožení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Budoucnost Battlecry je v ohrožení

Budoucnost Battlecry je v ohrožení

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

9. 10. 2015 13:12
Reklama

Kromě zvučných jmen jako Fallout, Doom, Wolfenstein, Elder Scrolls nebo Dishonored má Bethesda pod sebou ještě jednu značku, na kterou se často pozapomíná. Multiplayerová free-to-play akce Battlecry budí rozpaky i v Bethesdě, které se nelíbí, jakým směrem se vývoj ubírá.

"Máme ohledně hry Battlecry obavy, zda dosahuje cílů, které jsme pro ni vytyčili," píší zástupci Bethesdy v prohlášení pro server Progress Bad. "Momentálně zkoumáme, jaká vylepšení musí hra dostat, aby splnila naše požadavky na kvalitu. Vývojářské studio je po tu dobu stále zaměstnané na několika projektech."

Battlecry se objevilo na E3 i letos, ale v porovnání s Falloutem 4, Doomem a Dishonored 2 byla jejích přítomnost mizivá. Hra měla vstoupit do otevřené bety letos na podzim, ale datum se zřejmě bude posouvat.

Úplně poprvé jsme o Battlecry slyšeli na jaře 2014, kdy Bethesda odhalila plány na vlastní vizuálně osobitou multiplayerovou akci. Nejnovější trailer však ukazuje, že i rok a půl po oznámení Battlecry stále chybí plynulost animací a nápadité prostředí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama