Sledujte nové video z Mankind Divided
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte nové video z Mankind Divided

Sledujte nové video z Mankind Divided

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 10. 2015 13:41 1
Reklama

Na více jak tři minuty záběrů se můžete podívat v nové ukázce přímo z hraní očekávaného pokračování Deus Ex. Prostřih k nám přichází sotva pár dní poté, co jsme vás informovali o patnáctiletém výročí značky, a jen o pár hodin později, co jsme psali o způsobu ovlivnění zakončení příběhu Mankind Divided.

Komentované video nám představuje například obměněný systém krytí, dále můžeme vidět přepracovaný systém energie. Ta nově není rozdělena do jednotlivých článků (baterií), ale jedná se o kontinuální ukazatel, jenž se sám obnovuje jen do určité míry a který je tak nutné čas od času doplnit.

Ve videu můžeme také spatřit v dřívějším traileru viděnou speciální schopnost Icarus Dash, se kterou se Adam (podobně jako Corvo z Dishonored) může bleskově přemístit kupředu a překvapit či rovnou zmrzačit nic netušící protivníky.

Za další můžeme kupříkladu vidět modifikovatelnost zbraní, vystřelovací kudly obyčejné i výbušné a systém hackování. Ten je sice velmi podobný tomu z Human Revolution, vedle toho ale budeme v roli Adama moci hackovat také na dálku, například kamerové systémy. Mrkněte a podělte se s námi o váš názor, plná verze by měla vyjít koncem února, a to na PC, PS4 a na Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama