Star Citizen se pyšní hereckým obsazením
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Star Citizen se pyšní hereckým obsazením

Star Citizen se pyšní hereckým obsazením

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 10. 2015 08:12 11
Reklama

Navzdory spekulacím o prohnilém zázemí vývoje ambiciózního vesmírného simulátoru Star Citizen a jeho údajných finančních problémech, se jeho otec Chris Roberts nedrží při zemi. Kampaň ozdobí herecké hvězdy nejvyšší svítivosti.

U příležitosti CitizenConu vývojáři z týmu Cloud Imperium Games odhalili úctyhodný seznam herců, kteří oživí příběhovou kampaň. Mód pro jednoho hráče nazvaný Squadron 42 se může pochlubit fantastickým obsazením, v němž byste našli Marka Hamilla, Gillian Anderson, Johna Rhys-Daviese nebo Andyho Serkise.

Hlavním star je ale jednoznačně hollywoodský veterán Gary Oldman, který má na kontě desítky slavných rolí, namátkou třeba komisaře Gordona z Nolanových Batmanů. Už několikrát se ale pustil také do dabingu počítačových her. Slyšet jsme ho mohli v adaptaci Pátého elementu, datadisku Spearhead pro Medal of Honor: Allied Assault i sériích The Legend of Spyro nebo Call of Duty.

Oldman se chopí role admirála Ernsta Bishopa a jeho podobu vývojáři do hry přenesli věrně za pomoci moderních technologií, jak zachycují další obrázky a také making of video. Doufejme, že nemalé ambice tento velkolepý projekt nakonec nestáhnou ke dnu. Byla by to totiž velká škoda a rána pro celý crowdfunding, díky němuž vybrali autoři od fanoušků už přibližně 91 milionů dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama