Fantastické obrázky z Battlefrontu od hráče
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fantastické obrázky z Battlefrontu od hráče

Fantastické obrázky z Battlefrontu od hráče

Jiří Bigas

Jiří Bigas

15. 10. 2015 10:40 10
Reklama

Jestliže jsme si na něco v případě včerejšího hodnocení bety Star Wars Battlefront nemohli stěžovat, byla to grafika. Hra vypadá fantasticky nejen na PC, ale i na konzolích a člověk si musí klást otázku, kde se to v těch krabičkách vůbec bere.

Jak se ale Zdeněk mohl přesvědčit na vlastní oči, audiovizuálnímu zpracování pochopitelně kraluje PC verze. A vývojáři se přiblížili původní vizi tak těsně, jak to je asi jen možné. Jakkoli první obrázky ze hry drtivá většina hráčů podrobila tvrdé kritice a odsuzovala je coby podvrh, nebo v lepším případě něco, co nebude mít s finální hrou mnoho společného. Teď už ale lze určitě přijmout, že Battlefront opravdu působí tak fantasticky, jak jeho autoři slibovali.

A pokud byste náhodou z pochopitelných důvodů nevěřili oficiálním screenshotům a podezírali DICE nebo EA z nějaké zásadní postprodukce a výrazné manipulace, mohly by vás přesvědčit ohromující obrázky přímo od jednoho z fanoušků. Ty dokládají, jak úžasně hra vypadá, pokud se pokusíte vyždímat naplno její potenciál a zaměříte se i na ty nejmenší detaily, které vám pochopitelně v obvyklé bitevní vřavě uniknou.

Hráč s přezdívkou Berdu publikoval na Flickru sérii obrázků, které působí tak dobře, že je těžké tomu vůbec uvěřit, podotýká trefně server GameSpot. Pochází pochopitelně z PC, Berdu ji zbavil HUDu a využil dodatečný software, aby mohl volně manipulovat s kamerou. Samozřejmostí je extrémně vysoké rozlišení.

Za pozornost rozhodně stojí i video, které Berdu z Battlefrontu pořídil. Nicméně statické obrázky v tomto případě odhalí mnohem více detailů, které můžete v klidu důkladně prozkoumat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama