Trailer ukazuje Original Sin na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer ukazuje Original Sin na konzolích

Trailer ukazuje Original Sin na konzolích

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 10. 2015 10:57
Reklama

Následující komentovaná ukázka nám představuje, jak se na konzolích hraje Divinity: Original Sin – Enhanced Edition. Do vydání vylepšené edice zbývá 10 dní, a tak není od věci si tuto rozšířenou verzi povedené RPG pecky připomenout.

Video slibuje intuitivní ovládání přizpůsobené na míru gamepadům a k tomu také můžeme vidět interface, ve kterém by měla být radost se s pomocí analogových páček orientovat. Dříve představenou novinkou je pak kooperace, jež lze hrát lokálně i online, a jež je také pravděpodobně největším lákadlem Enhanced Edition.

Ukázka rovněž avizuje příchod nové třídy bojovníka – inkvizitora. Stále však platí, že třída hráče příliš mnoho neovlivňuje, neboť zde se meze příliš nekladou a ve finále je to jen na hráči samotném, jakým směrem se s vývojem svého herního alter ega vydá. Teď už si ale nenechte ujít slibovaný trailer a vyhlížejte konec října, kdy rozšířená edice dorazí na Xbox One, na PS4 a pochopitelně také na PC, kde bude majitelům původní verze hry přístupná zcela zdarma ve formě upgradu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama