Televizní Defiance končí, hra pokračuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Televizní Defiance končí, hra pokračuje

Televizní Defiance končí, hra pokračuje

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 10. 2015 15:59 2
Reklama

Multimediální projekt americké televize SyFy, který představil televizní seriál a MMORPG ze stejného světa, přijde o jednu svoji polovinu. Po třech sezónách byl zrušen sci-fi seriál o pozemských i mimozemských obyvatelích města Defiance, nicméně MMORPG běží dál.

Hra, která před dvěma lety vyšla na PC, PS3 a Xbox 360, stále má své hráče a dle generálního ředitele vývojářského studia Trion Worlds Scotta Hartsmana svůj konec neplánuje.

"Bylo skvělé úzce spolupracovat s týmem úžasných scénáristů, návrhářů, producentů a herců z televizního seriálu Defiance (...) Ohledně hry a její budoucnosti - Defiance je značka patřící Trionu a hra bude pokračovat přesně tak, jako doposud. Seriál byl vždy fantastický a zajímavý partner, ale hra i seriál vždy měly stát na vlastních nohách, a proto se seriál odehrával především v St. Louis a hra v San Franciscu," řekl ke zrušení Hartsman v rozhovoru pro Polygon.

Herní Defiance přešla v květnu 2014 po roce na trhu na model free-to-play. Při vydání hra sbírala spíše průměrná hodnocení a dosud setrvává pouze na minulé generaci konzolí a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama