Nový Sherlock se představí příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Sherlock se představí příští týden

Nový Sherlock se představí příští týden

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 10. 2015 10:18 1
Reklama

Už v květnu jsme vás informovali, že vývojáři z ukrajinského studia Frogwares připravují pokračování své dlouholeté adventurní série Sherlock Holmes. Na oficiální odhalení novinky jsme si nakonec museli počkat déle, než jsme původně mysleli, ale teď je konečně na spadnutí.

Namísto tradičního Focus Home Interactive se role vydavatele ujme nováček v podobě Bigben Interactive. To by ale, jak doufáme, nemělo mít žádný vliv na rostoucí kvality historické detektivky, která se každým dalším dílem pomalu, ale jistě prodírá mezi vysokorozpočtové hry.

Pokračování série, jež má na kontě už pět milionů prodaných her, se představí koncem měsíce na veletrhu Paris Games Week. Soukromý detektiv z pera Arthura Conana Doylea se vrátí v nové videohře už příští rok a novinka má těžit především z velkorysejšího rozpočtu, než měli minulé díly. Vzhledem k tomu, že už minulý díl s podtitulem Crimes & Punishments úspěšně šlapal na paty mainstreamové produkci, což je u hry tohoto typu obzvlášť chvályhodné, držíme autorům palce, aby se jim pokračování povedlo alespoň tak dobře, jako si vedli posledně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama