Je tu Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Je tu Sherlock Holmes: The Devil's Daughter

Je tu Sherlock Holmes: The Devil's Daughter

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 10. 2015 15:38 3
Reklama

Ještě před akcí Paris Games Week, na kterou jsme vás lákali včera, jsou tu překvapivě první informace o pokračování adventurní série Sherlock Holmes od ukrajinského studia Frogwares.

Novinka nese podtitul The Devil's Daughter a vyjde na PC, PS4 a Xboxu One. Osmý regulérní díl v této sérii dorazí na pulty obchodů už příští rok na jaře a bude tentokrát obsahovat pět případů, které se všechny mají odehrávat v otevřených ulicích viktoriánského Londýna. Nečeká nás tak zřejmě žádný výlet na venkov jako posledně a podle slov vydavatele se zdá, že se budeme vůbec poprvé v kůži proslulého detektiva moci volněji procházet otevřeným městem, které se v minulosti omezovalo jen na pár uliček daného příběhu.

Není to ale jediná premiéra. V The Devil's Daughter bude údajně vůbec poprvé nemilosrdná logika Sherlocka Holmese přemožena rodinnou historii, emocemi a příběhem o pomstě. Na základě vágně nastíněné zápletky si server MWEB GameZone, který informaci přinesl mezi prvními, zaspekuloval, že s ohledem na název novinky by se mohla stát Holmesovým nepřítelem dcera profesora Moriartyho, která může soukromého detektiva vinit se smrti svého otce. Coby dcera Holmesova ústředního soka, jeho věčné nemesis, by na to mohla svým intelektem aspirovat.

Stejně jako v minulém díle naše akce a kroky mají rozhodnout o tom, jak který případ skončí. Podezřelých bude celá řada a vše, co učiníme, bude mít vliv na příběh, který se naším přičiněním může dostat do slepé uličky.

Více se o hře dozvíme už příští týden v rámci veletrhu Paris Games Week. První tři screenshoty z nového dílu ale můžete prozkoumat už nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama