DICE představují nové hrdiny i módy SW BF
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DICE představují nové hrdiny i módy SW BF

DICE představují nové hrdiny i módy SW BF

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 10. 2015 08:12 2
Reklama

Jak se už dříve spekulovalo na základě informací uložených v souborech betaverze, v multiplayerové akci Star Wars Battlefront se skutečně objeví Han Solo, princezna Leia a císař Palapatine. I s těmito kultovními postavami se budou moci hráči zapojit do týmových bitev. A nejen do nich.

Každý z hrdinů bude disponovat unikátními zvláštními schopnostmi. Pašerák Han Solo ovládá třeba rychlopalbu, Leia Organa umí vyvolat silové pole, ale také nechat shodit zásoby pro jednotky povstalců, kteří se díky ní mohou lépe vybavit. Císař Palpatine coby zástupce temné strany Síly klame tělem a zatímco jeho vzezření může vzbudit falešný dojem, že jde o starce nad hrobem, s pomocí Síly vás sežehne bleskem na škvarek nebo mu propůjčí výjimečnou rychlost při útoku.

Prostudovat si detailně schopnosti všech tří nově představených postav můžete v češtině přímo na oficiálním webu hry. Zde se dočtete mimo jiné i to, jak toho kterého hrdinu vývojáři do hry převedli, jak je inspirovala původní filmová trilogie při návrhu jejich schopností, jak mohou při vzájemných soubojích vyzrát jeden na druhého i to, jaké jsou naopak jejich slabiny.

Kromě toho ale DICE představují i nové módy Heroes vs Villains, Battles, Hero Battles a takzvané tréninkové mise, které umožní nováčkům osvojit si základy hry a současně je možné je vnímat jako další formu náhrady za klasický singl. Bude jich celkem pět a během výcviku se kupříkladu proletíte v X-wingu nad Tatooine, v misích Overpower, Endor Chase a The Dark Side si dokonce zahrajete i za vojáka impéria, respektive samotného Dartha Vadera.

Všechny tréninkové mise půjde hrát také v kooperaci, a to buď on-line, nebo ve split-screenu na jedné obrazovce. Při bitvě na Hothu se tak k vašemu Vaderovi bude moci přidat kamarád coby císař Palpatine. I o tomto módu se dočtete mnohem více na oficiálním webu, který je kompletně v češtině.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama