Jensen je v Mankind Divided jako nový
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jensen je v Mankind Divided jako nový

Jensen je v Mankind Divided jako nový

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 10. 2015 08:55 2
Reklama

Všechny kredity utracené za drahé augmentace v Human Revolution zřejmě přijdou vniveč, když v Mankind Divided vystoupí na scénu Adam Jensen 2.0. Tělo moderního Robocopa mezi hrami zřejmě zažilo pár slušných modifikací, které Jensenovi umožní využít nové schopnosti.

Čerstvý trailer na Deus Ex: Mankind Divided představuje několik nových hardwarových vychytávek, které si Jensen s sebou vezme do nejnovější mise. První je pulzní střela PEPS, která vytvoří tlakovou vlnu schopnou odhodit nepřítele. Tesla jsou samonaváděcí elektronické střely, které svůj cíl paralyzují pomocí silného elektrického výboje. Nakonec trailer ukazuje i sečný Nanoblade, který v případě potřeby může Jensen vystřelit a přišpendlit tak protivníka ke zdi.

Nanotechnologie bude hrát v nových schopnostech Adama Jensena větší roli a jak už víme z filmového traileru, umožní mu kolem sebe vytvořit téměř nezničitelnou vrstvu nazvanou Titan shield. 

Další novinky ohledně nové verze Adama Jensena a dalších zajímavých augmentací se snad dozvíme v příštím traileru. Deus Ex: Mankind Divided nebude vyžadovat uloženou pozici z Human Revolution, a tak zatím není stále jisté, jak si hra poradí s finálním rozhodnutím v předchozí hře.

Na každý pád se s Adamem Jensenem setkáme už 23. února, kdy Deus Ex: Mankind Divided vyjde na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama