XCOM 2 nabídne temné události
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka XCOM 2 nabídne temné události

XCOM 2 nabídne temné události

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 10. 2015 17:00 15
Reklama

Firaxis se chlubí, kterak plánují ozvláštnit hratelnost plánovaného XCOM 2 a jak chtějí hráčům ještě trochu znepříjemnit život. Řeč je o takzvaných temných událostech, které se budou dít zcela náhodně a bez přičinění hráče. Rovněž jejich obsah bude náhodný.

Mohli jsme se o nich dozvědět v závěru videa z druhé poloviny srpna, ve kterém vývojáři představili Avenger – mobilní základnu hráče, jež je vystavěná z padlé lodi nepřátel. Video můžete vidět níže a ve dvanácti minutách představuje snahu získat z mimozemské technologie co možná nejvíce prostředků pro boj s emzáky samotnými.

Nicméně, ony temné události (v originále Dark Events) představují speciální operace nepřítele – Adventu, čili lidí kolaborujících s mimozemšťany. A pokud hráč včas nezakročí a nevyšle v odpověď vlastní jednotky, tak se lze těšit na následky. Ty mohou mít například podobu dopadu na zásobování vlastní či nepřítele, či například na větší infiltraci populace mimozemšťany v utajení.

XCOM 2 nabídne temné události
i Zdroj: Hrej.cz

XCOM 2 se zkrátka s hráči nikterak nepomaže a je jen otázkou, zda tyto náhodné a pro vývoj hry nepříliš lichotivé události půjdou zvrátit nějakou kulišárnou – například včasně vypáleným tlačítkem pro quickload. Princip však zůstává – XCOM 2 nabídne další drobnou vrstvu hratelnosti a především výzvu. Do té se budeme moci vrhnout na PC, na Macích a na Linuxu 5. února příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama