Cyberpunk je úplně jiná hra než Zaklínač 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk je úplně jiná hra než Zaklínač 3

Cyberpunk je úplně jiná hra než Zaklínač 3

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 11. 2015 12:27 52
Reklama

Mateusz Tomaszkiewicz ze studia CD Projekt RED se v rámci akce PAX Australia rozpovídal o Cyberpunk 2077. Podle něj to bude úplně jiná hra, než je Zaklínač 3. Vývojáři ale samozřejmě chtějí zužitkovat to nejlepší, s čím přišli v Divokém honu.

“Samozřejmě chceme zachovat věci, které byly dobré,” prohlásil na adresu designu questů v Cyberpunk 2077 Mateusz Tomaszkiewicz s odkazem na předchozí projekt vývojářů. “V zásadě nechceme měnit věci, které fungovaly správně,” pokračoval.

“Myslím, že existují prvky, které jsme mohli zvládnout lépe, takže je upravíme pro potřeby Cyberpunku,” naznačil Tomaszkiewicz s tím, že jejich aktuální projekt je úplně jiná hra. Je to pochopitelně také RPG, ale má úplně jiné mechanismy, naznačil jeden z vývojářů. Celý tým se proto podle něj musí soustředit na to, aby učinil hraní zábavné jiným způsobem, než jsou souboje s mečem.

Cyberpunk 2077 nemá být podle hlavního designéra questů jen lacinou variací na téže téma v jiných kulisách. Znovu ale slíbil, že se fanoušci nemusí bát, že by se autoři zbavili toho, co se na Zaklínači povedlo, pokud to není nezbytné.

Cyberpunk 2077 byl oznámen v roce 2012, práce jsou ale stále na počátku a CD Projekt RED nenaznačil ani přibližné datum vydání. Minulý měsíc jiný z autorů v rozhovoru pro MCV prohlásil, že jejich novinka bude mnohem větší než třetí Zaklínač nebo cokoli jiného, co kdy studio vyrobilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama