Blizzard staré hry předělávat nebude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard staré hry předělávat nebude

Blizzard staré hry předělávat nebude

David Plecháček

David Plecháček

5. 11. 2015 12:40 15
Reklama
AKTUALIZACE:

Blizzard se k celé záležitosti sám vyjádřil. Bohužel, pokud jste očekávali remaky původních her, budete nejspíše zklamaní. Noví zaměstnanci se zapojí do týmu, který se stará o provozuschopnost starých her, které se stále hrají.

"Potřebujeme techniky, kteří by udržovali naše staré tituly. Tradičně se staráme o údržbu našich her po dlouhá léta. Naše dřívější hry se stále hrají a hráči si je stále užívají, tak je chceme udržovat v provozu pro tyto komunity hráčů," vysvětlili poptávanou pozici zástupci Blizzardu serveru GameSpot.

Remaky či remastery nás tedy nečekají, ale alespoň si budeme moci spustit klasické pecky od Blizzardu i na nejnovějších strojích a operačních systémech.

PŮVODNÍ ZPRÁVA:

V minulých dnech se nám Blizzard připomenul zejména akcí Road to Blizzcon, která se konala v pražské O2 aréně. Jak se zdá, kromě nadcházejícího BlizzConu, který se letos uskuteční 6. a 7. listopadu v kalifornském Anaheimu, o něm bude řeč i z jiných důvodů.

Miliony hráčů po světě hrají tituly World of Warcraft, Diablo III nebo netrpělivě vyhlížejí 10. listopadu, aby si zahrály StarCraft II - Legacy of the Void. Vybavíte si ale ještě, kde mají tyto série kořeny?

Řeč je samozřejmě o třetím Warcraftu (2002), oblíbeném Diablu II (2000) a o původním StarCraftu (1998). Právě pro tyto více než deset let staré hry chystá zřejmě Blizzard zkrášlovací kúru. Na oficiálním webu firma hledá nové zaměstnance, kteří by pomohli hry náležitě upravit a doslova zrestaurovat.

To by byla samozřejmě dobrá zpráva pro ty harcovníky, kteří v těchto hrách propařili dlouhé noci, a dobrá příležitost pro mladší hráče zjistit, kde se jejich nynější miláčci vlastně vzali. Bohužel nic bližšího nevíme, a tak nám nezbývá než doufat, že Blizzard přijde s nějakou oficiální zprávou. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama