War Thunder vylepšuje svůj engine
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka War Thunder vylepšuje svůj engine

War Thunder vylepšuje svůj engine

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 11. 2015 16:05 15
Reklama

Nejnovější aktualizace válečného War Thunder s číslem 1.53 přidává nová vozidla, mapy a také vylepšuje vlastní Dagor Engine na verzi 4.0.

Osmigigabitový update nese název Firestorm, který odkazuje na raketový systém tří tanků, které se ve hře nově objevují. Jedná se o americký M26 Pershing s T99 věží, německý Panzerwefer 42 a ruský BM - 24 - 8. Do hry přibývá na dvacet různých vozidel, jejichž kompletní seznam naleznete na oficiálních stránkách hry.

Kromě vozidel se hráči budou moci podívat do nových lokací. Aktualizace do hry přináší čtveřici map: Stalingrad, bitvu na Rýnu, Novou Guineu a Španělsko, které budou dostupné v různých módech.

Novinky enginu se soustředí na vylepšení grafiky, vypočítávání světla a jeho odrazů a využívání NVIDIA GameWorks, PhysX Destruction a WaveWorks, díky kterým hra nabídne realistickou destrukci velkých objektů a zobrazení vodních efektů jako vln a mořské pěny.

Update doprovází vysvětlující video, které se věnuje všem novým prvkům. Kdybyste však měli zájem o video porovnávající verzi hry před a po aktualizaci, najdete jej zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama