Děj StarCraftu doplní příběhové mise
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Děj StarCraftu doplní příběhové mise

Děj StarCraftu doplní příběhové mise

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 11. 2015 14:38 6
Reklama

Hlavní dějová linka druhého Starcraftu bude sice uzavřena vydáním Legacy of the Void, zároveň však bude vyprávění volně pokračovat drobnou odnoží v podobě trojice příběhových přídavků. Informace o prvním z nich a trailer k němu nám Blizzard představil v rámci BlizzConu.

Třetí a původně zamýšlená závěrečná kapitola příběhu vyjde již za pár dní, během jara by se však fanoušci série měli dočkat drobného pokračování. To ponese jméno Nova Covert Ops a bude se skládat z devíti misí rozdělených do třech celků.

O náplni přídavků se v rozhovoru pro GameSpot rozhovořil samotný designér hry, Kristopher Howl. Dodatečné mise dle jeho slov míří především na ty hráče, které oslovila kampaň a kteří mají raději příběh, nežli multiplayerové klání. Devítka nových misí nabídne příběh odstřelovačské hrdinky Nova a důraz v nich bude kladen také na vývoj její postavy. Nikoli však výhradně – mise nabídnou i klasický management vojska.

Nyní však už slibovaný trailer, jenž nabízí velmi skromné uvedení do děje – hrdinka se probouzí neznámo kde a ihned zjišťuje, že je ve smrtelném nebezpečí. Na pořadu dne je tedy úprk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama