Sledujte CGI trailer k nové expanzi WoW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte CGI trailer k nové expanzi WoW

Sledujte CGI trailer k nové expanzi WoW

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 11. 2015 08:23 5
Reklama

Z právě probíhajícího BlizzConu se dozvídáme, že další velká expanze pro World of Warcraft dorazí mezi hráče nejpozději do září příštího roku. A jak je u Blizzardu zvykem, tak s prvním větším nášupem informací přichází také nový trailer takový, jaké umí jedině v Blizzardu. Ukázka si tedy v ničem nezadá s trailerem filmovým.

Jak vidno, video hovoří o plánované letní invazi ohnivých legií do světa Azerothu a o přicházejících potížích. Hráči zavítají na nový kontinent The Broken Isles a budou moci se svojí postavou dosáhnout až 110. úrovně.

Hlavní designér datadisku, Ion Hazzikostas, pak slibuje změnu v levelování postavy. Nový systém se bude přizpůsobovat samotnému hráči a na místě tak nebude klasický posun ze zóny do zóny po dosažení určité úrovně, ale otevřený bude celý kontinent s tím, že se jednotlivé oblasti přizpůsobí aktuálním zkušenostem hráče. Řeč je o nepřátelích, lootu, ale i o úkolech. Tím chtějí vývojáři vytvořit ideu skutečně otevřeného světa. Ten se bude skládat celkem z pěti oblastí pojmenovaných Azsuna, Val'Sharah, Highmountain, Stormheim a Suaramar. Poslední jmenovaná se pak odemkne až po dosažení maximální úrovně a ta jediná tedy nenabídne onen slibovaný level scaling.

Vedle toho se obměny také dočká end game obsah. Hráči se mohou těšit na náhodné úkoly napříč celou mapou hry. Majitelé postav s maximální úrovní tedy nebudou vázáni na konkrétní oblasti.

Předobjednávající hráči se pak mohou těšit na možnost dohnat svoji postavu okamžitě na 100. úroveň a předčasný přístup k nové třídě bojovníka jménem Demon Hunter, kterého v Legion vycvičí samotný Illidan. Standardní edice hry pak bude stát 50 dolarů, deluxe pak z vašeho konta sebere 70 dolarů. Dražší edice nabídne navíc mounta a k tomu dodatečný obsah do Diabla 3 i do Stacraftu 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama