Do Heroes of the Storm míří řada novinek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Heroes of the Storm míří řada novinek

Do Heroes of the Storm míří řada novinek

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 11. 2015 09:06
Reklama

MOBA titul Heroes of the Storm se v rámci BlizzConu dočkal oznámení nových postav. A jedna z nich rozhodně není jen tak ledajaká a budou ji ovládat dva hráči, a to takže najednou. Oním novým hrdinou je hlava klanu Twilight’s Hammer, nebo, přesněji řečeno, jedná se o dvojici hlav.

Cho'gall, jak se nový chlapík jmenuje, má totiž hlavy dvě a pro úspěch se budou muset hráči dobře koordinovat. Zjednodušeně řečeno – Cho se stará především o pohyb, Gall pak obstarává hlavně ten útok. Jinak se ve své podstatě jedná o klasickou postavu rváče. Do hry dále přibude Lunara a Greymane. První zmiňovaná je střeleckou jednotkou a druhá postava je klasickým válečníkem. Ovšem jen u postav novinky ohledně této hry nekončí.

Za další do hry míří nová mapa – Towers of Doom. V té nemohou hráči cizí báze zlikvidovat napřímo, ale musí si na mapě otevřít několikero oltářů, které umožní vlastním střeleckým věžím útok na bázi protivníka.

Oznámení se také dočkal nový mód – Arena. V tom se proti sobě postaví dva pětičlenné týmy ve třech zápasech. V tomto případě by mělo jít o velmi svižný režim (jednotlivé zápasy mají trvat maximálně pár minut) a prověření schopností vašeho hrdiny. Toho si hráči vyberou z trojice náhodně vylosovaných, přičemž zároveň budou mít přehled o tom, co si právě vybírají jejich spoluhráči.

Vedle toho Blizzard také oznámil přepracování matchmakingu hry. Ten by měl do hry dorazit před koncem letošního roku a měl by mnohem více dávat váhu na zkušenosti hráčů. Dosud to bylo o rychlosti vyhledání hry, nyní však Blizzard hledá jiný balanc – především takový, který proti sobě postaví hráče podobných zkušeností. Uvidíme, jak se toto zadaří, a zda nebude vyhledávání her trvat neúnosně dlouho.

Více už se můžete dozvědět na Battle.netu a zhlédnout můžete také nové video, jež představuje zmiňované novinky a především také ukazuje v akci trojici nových hrdinů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama