PC verze CoD je pro některé nehratelná
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC verze CoD je pro některé nehratelná

PC verze CoD je pro některé nehratelná

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 11. 2015 08:37 28
Reklama

O nedostatcích v grafickém podání Call of Duty: Black Ops III, které se týkají rozdílů mezi verzemi pro předchozí a aktuální generaci konzolí, jsme vás už informovali, nově se však k technickým nedostatkům řadí i verze pro PC. Kvůli problémům s tzv. memory leakem dochází k problémům s operační pamětí a hra je pro spoustu hráčů v podstatě nehratelná.

Během několika minut po spuštění hry začne klesat framerate a po krátké chvilce si už budete připadat jako při prohlížení leporela. Pravda, nepostihuje to plošně všechny hráče – memory leak nastává při konkrétních konfiguracích počítačů – ale pořád jde o kritický hlas, který je slyšet. Navíc, uvážíme-li, že stejným problémem trpěl i předchozí Advanced Warfare.

Před tím, než Treyarch připraví patch, který by měl dát všechno do pořádku jako v předchozím případě, nabízí vývojáři zkusit snížit zámek fps na hodnotu lehce nižší, než je obnovovací frekvence vašeho monitoru a společně s tím zapnout vertikální synchronizaci. Možná budete mít štěstí, v opačném případě vám nezbývá nic jiného než čekat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama