Battlefront na disku moc místa nezabere
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront na disku moc místa nezabere

Battlefront na disku moc místa nezabere

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

10. 11. 2015 10:37 3
Reklama

EA na svém Twitteru překvapilo zprávou o velikosti Star Wars Battlefront na všech platformách. V době, kdy si zvykáme na obětování 50 GB nové hře, vypadá Battlefront trochu podviživeně.

Multiplayerová střílečka ze světa Hvězdných válek na PC zabere 27 GB, na PS4 23 GB a na Xbox One pouze 19 GB. Samozřejmě velikost o ničem nevypovídá, ale pokud jde pouze o čísla, tak se jedná zhruba o polovinu toho, co bychom od AAA titulu v současnosti čekali.

Za poloviční velikostí nejspíše stojí fakt, že hra neobsahuje singleplayerovou kampaň a multiplayer často operuje se stejnými objekty jen v jiném prostředí. Jiné multiplayerové střílečky také nepatří mezi velké žrouty místa. Evolve na PS4 zabíral 23 GB, PlanetSide 2 pouhých 13 GB, Payday 2: Crimewave Edition jen 9,84 GB a loňský Titanfall na Xbox One vyžadoval necelých 20 GB (na PC sice 50 GB, ale 35 GB z toho zabíraly zvukové soubory).

Star Wars Battlefront vychází v úterý 17. listopadu, tedy přesně za týden. Malá velikost hry alespoň znamená dobrou zprávu pro ty, kteří se obávali nutného uvolňování místa na svém disku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama