Vývojáři EVE investují do podpory VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři EVE investují do podpory VR

Vývojáři EVE investují do podpory VR

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 11. 2015 20:45 1
Reklama

Vývojáři EVE Online se nebojí prozkoumávat nové technologie a dokázat to momentálně plánují větší podporou virtuální reality. CCP Games oznámili, že si na průzkum tohoto dosud v herním průmyslu ne zcela probádaného pole vyčlenili rovnou 30 milionů dolarů.

Cílem investic, za kterými mimo jiné stojí i partneři stojící mimo herní průmysl, je především upevnit pozici CCP jako jednoho z inovátorů na poli virtuální reality. Potvrdit to má rovnou dvojice titulů – na vesmírné souboje zaměřená akce EVE: Valkyrie a Gunjack, což je ve videu níže prezentovaná ryze akční záležitost rovněž posazená do univerza EVE a jež bude exluzivně podporovat řešení VR z dílen Samsungu.

Celkovým důvodem takto masivní investice do podpory virtuální reality je pak dle Hilmara Veigara Péturssona, CEO CCP Games důvěra v to, že virtuální realita herní průmysl nejen obrodí, ale doslova přenese do nové úrovně. Pétursson totiž dokonce pevně věří v to, že to budou právě hledí virtuální reality, které naší branži přinesou kýženou revoluci. Co si o tom myslíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama