Heroes má hrdinu pro dva hráče najednou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Heroes má hrdinu pro dva hráče najednou

Heroes má hrdinu pro dva hráče najednou

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

17. 11. 2015 19:14 11
Reklama

MOBA od Blizzardu dnes dostává speciálního co-op hrdinu, kterého společně ovládají dva hráči najednou. Zlobří kouzelnické duo Cho'Gall představuje dosud nevídaný způsob kooperace, který je napříč žánrem zcela unikátní.

První hráč, který si Cho'Galla v soupisce vybere, bude mít možnost ovládat pohyb postavy a set dovedností útočnější poloviny Cho. Druhý hráč, který se k němu přidá, bude moci jako Gall sesílat mocná kouzla, ale bude se v těle pouze vozit a jen občas bude moci na chvíli pohyb postavy zrychlit.

Cho'Gall v týmu v podstatě zabírá pozici dvou hrdinů, takže asi nebude zrovna nejoblíbenější mezi nováčky. Zároveň se jeho zabití bude počítat jako double kill, a tak bez pochyby na sebe bude přilákávat pozornost protivníků.

Ovládnutí Cho'Galla vyžaduje komunikaci obou hráčů a postava se tak zřejmě bude hodit spíše hráčům, kteří se už znají. Tomu navíc nahrává fakt, že Heroes zatím nenabízí vlastní VOIP komunikaci. Hlasová komunikace přes Battle.net se testuje v rámci bety Overwatche, takže bychom na ní neměli už dlouho čekat, ale prozatím jsou hráči odkázáni na služby třetích stran.

Podívejte se na video, ve kterém je dvoupostava představena se všemi svými schopnostmi a náznaky synergie schopností. Už jste za nového hrdinu hráli? Podělte se o své zkušenosti v diskuzi dole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama