Deus Ex: Mankind Divided se odkládá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deus Ex: Mankind Divided se odkládá

Deus Ex: Mankind Divided se odkládá

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 11. 2015 16:30 32
Reklama

Vydavatel Square Enix dnes fanoušky rozhodně nepotěší. Nový Deus Ex vyjde o celý půlrok později, než jsme si dosud mysleli.

Podle původních plánů měla novinka dorazit do obchodů už 23. února příštího roku. Podle posledních informací se jí ale máme dočkat až 23. srpna, čímž sklouzne pomalu až do další předvánoční sezóny. “Deus Ex: Mankind Divided je obrovský projekt a my nechceme dělat kompromis v kvalitě,” vzkázali autoři fanouškům prostřednictvím svého oficiálního účtu na Twitteru.

Vývojáři ze studia Eidos Montreal celkem klasicky hájí odklad snahou o to přinést hráčům co možná nejdokonalejší produkt. Šéf týmu David Anfossi v prohlášení na oficiálním webu uvedl, že dobře ví, jak vysoká jsou očekávaní hráčů. A jejich cílem podle jeho slov není je “jen” naplnit, ale dokonce překonat.

Hrou jsou si údajně jistí a pyšní na dosavadní produkt. Když je ale nyní údajně možné konečně kampaní projít od A do Z v celku, vývojáři vidí, že potřebují více času, aby vše vyladili. Závěrem se omluvili všem fanouškům za případné zklamání, které jim odklad způsobí, a poprosili hráče o trpělivost. “Je to obrovská zodpovědnost pracovat na Deus Ex: Mankind Divided. Víme to, ale je to současně obrovské privilegium. Jsme proto odhodlaní doručit vám tu nejlepší možnou hru,” dodal Anfossi za celý tým.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama