První placené DLC k BF vyjde už začátkem roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První placené DLC k BF vyjde už začátkem roku

První placené DLC k BF vyjde už začátkem roku

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 11. 2015 16:15 14
Reklama

Jak už víme, multiplayerovou akci Star Wars Battlefront budou její vývojáři z DICE za podpory EA dopovat úctyhodnou porcí nových map a dalších rozšíření. Prvních z nich má dorazit už zkraje příštího roku.

První plnohodnotné klasické placené DLC pro Battlefront se objeví začátkem roku 2016, potvrdil vydavatel. Další podrobnosti bychom se o expanzi měli dozvědět v příštích týdnech. Technicky vzato ale nepůjde o úplně první obsahový update. Ten totiž přinese už rozšíření nazvané Battle of Jakku. Protože ho však dostanou všichni hráči zdarma, můžeme ho technicky vzato považovat za součást základní hry, na kterou se momentálně snáší kritika prvních hráčů a recenzentů, kteří Battlefrontu vytýkají právě nedostatek obsahu a povrchní přístup k hratelnosti.

Battle of Jakku vyjde pro všechny 8. prosince a hráči, kteří si novinku včas předobjednali (v Evropě máte ještě tuto možnost) se k DLC dostanou dokonce už o týden dříve, tedy 1. prosince. Rozšíření nabídne dvě mapy situované na planetu Jakku a události, respektive bitva zobrazená ve hře předchází tomu, co uvidíme v druhé polovině prosince v kinech, až se začne promítat sedmá epizoda Star Wars s podtitulem Síla se probouzí.

Kromě toho vyšlo najevo a bylo posléze potvrzeno, že finální hra běží na konzolích ve stejném rozlišení a kvalitě jako nedávná betaverze, čili 900p na PS4 a 720p na Xboxu One. Na obou systémech se hra relativně úspěšně snaží udržet 60 FPS. Ve splitscreenu je ale počet snímků za sekundu poloviční, respektive může klesnout ještě níže ve vypjatých momentech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama