Na nové konzole prý míří Resident Evil 6
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na nové konzole prý míří Resident Evil 6

Na nové konzole prý míří Resident Evil 6

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 11. 2015 09:21 3
Reklama

Databáze korejské ratingové asociace znovu přinesla zajímavou informaci na konto chystaných her, o nichž jsme neměli tušení. Na PS4 a Xbox One zřejmě míří Resident Evil 6.

Capcom se zatím k této informaci nijak nevyjádřil, ale zdá se, že dostojí svým slibům remasterovat další z dlouhé řady titulů, které patří do jeho hýčkané hororové ságy. Resident Evil 6 vyšel na PS3 a X360 v říjnu 2012 a v březnu příštího roku se pak objevil také na PC. Hra se dočkala velice rozporuplného přijetí. Navzdory kritice, že se tématicky titul zcela odchýlil od původní koncepce série, si však mohl Capcom mnout ruce a chlubil se rekordními prodeji.

Záznamu v databázi korejské asociace si povšiml web Gematsu. V minulosti stejný zdroj předznamenal vydání několika jiných her, takže se zdá být informace vysoce důvěryhodná. Mnozí fanoušci také spekulují, že si Capcom takto připravuje živnou půdu pro hojně diskutovaný regulérní sedmý díl, který by mohl oficiálně představit už příští rok. Na rok 2016 totiž připadá neuvěřitelné dvacáté výročí série Resident Evil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama