Přídavek Path of Exile přinese spousty pastí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přídavek Path of Exile přinese spousty pastí

Přídavek Path of Exile přinese spousty pastí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 11. 2015 16:03 5
Reklama

Izometrické F2P online RPG Path of Exile se dočká počátkem příštího roku rozšíření jménem Ascendance. To přinese do této hry poněkud netradiční prvky v podobě překonávání pastí, a to takže v lokaci jménem The Lord’s Labyrinth.

Překonání všech pastí zabere nějaký čas a především um, co ale rovněž nesmíme opomínat je také fakt, že smrt znamená automatický návrat na začátek. To možná některým hráčům přijde frustrující, ovšem v případě úspěchu se mohou ti nejšikovnější těšit na cenné odměny, mezi které patří také nové specializace bojovníků. Těch přídavek přinese rovnou 19, každá s vlastním stromem dovedností a s unikátním bojovým stylem.

Labyrint samotný pak nabídne každý den něco nového – jednou za den totiž dojde k jeho obměně s tím, že všichni hráči vidí v daný okamžik ten samý – jedno bludiště tedy v daný den platí pro všechny hráče. To zároveň bude vyzývat hráče k tomu, aby pomáhali druhým – projít takto generovaný labyrint má sice zabrat pouze něco okolo jedné hodinky, umírat však hráči prý budou jedna radost.

Na konci labyrintu pak bude čekat císař Izaro, samotný záporák tohoto rozšíření. Jeho lokace se bude v průběhu dne střídat a stejně tak si i klíče a jiná drobná překvapení a tajemství labyrintu zachovají náhodně generovaná místa výskytu. Prostředí a chodby však zůstanou po celý den na svém místě.

Podívat se také můžete na včera zveřejněný trailer, který láká na temnou atmosféru i smrtící pasti tohoto přídavku. Bližších detailů se můžete dopátrat například na oficiální stránce hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama