World of Tanks míří na PS4 do bety
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka World of Tanks míří na PS4 do bety

World of Tanks míří na PS4 do bety

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 11. 2015 08:43 4
Reklama

Pokud vám v obýváku odpočívá PlayStation 4 a pokud jsou tankové bitvy vaším šálkem kávy, tak si určitě nenecháte ujít i PS4 verzi celosvětově úspěšných World of Tanks. Datum vydání hry je ještě sice ještě neznámé, autoři však lákají na vyzkoušení betaverze.

Ta bude spuštěna 4. prosince a poběží dva dny, do 6. To sice není nikterak dlouhé období, i tak ale půjde o jistě lákavou ochutnávku pro velké množství hráčů. Ti, kteří se bitev v rámci betaverze zúčastní, pak navíc dostanou na znamení díků lehký americký tank M22 Locust vyvedený v šedé barvě takové, jakou Sony používala v rámci oslav dvacetiletého výročí značky PlayStation.

Podívat se při této příležitost můžeme také na vývojářský deníček, ve kterém autoři hry popisují, jaké to je hru na PlayStation 4 nejenom vytvářet, ale především jaké to je ji na této konzoli také hrát. Slyšet tak můžeme například o tvorbě zvuků pro hru a o variabilitě map. Často pak ve ve videu zazní i poznámka o tom, nakolik je World of Tanks titulem jednoduchým pro rozehrání, ale zároveň také náročným pro opravdové zvládnutí.

Tak co vy na to? Máte již s WoT bohaté zkušenosti a těšíte se na PS4 edici, nebo vás nějaký DualShock nechává chladnými?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama